home bureau blog contact

Architecten en energieadviseursOnze diensten

E+R heeft werkervaring in moderne en klassieke bouw. Hierdoor hebben we een grote keuzevrijheid aan oplossingen.

In alle gevallen staan uw wensen centraal en gaan we voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo bent u verzekerd van een goed eindresultaat en verlost van alle rompslomp die het verbouwen met zich mee kan brengen. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten voor particulieren. Heeft u een vraag? Wij lichten graag e.e.a. toe in een vrijblijvend gesprek.


Onze werkwijze

E+R begeleidt u van schets tot oplevering met het verbouwen of renoveren van uw woning.

Naast een vanzelfsprekende focus op woonkwaliteit en een efficiŽnt proces, onderscheiden wij ons met een uitgebreide kennis van energie. Wij integreren deze kennis vanaf het begin in uw plan zodat u altijd een woning krijgt die mooi en comfortabel is, maar ook duurzaam en waardevast.


Ontwerp/bouwkundig advies

Voor een mooie en praktische woning verzorgen wij het ruimtelijk-, bouwkundig- en interieurontwerp en daarnaast al het benodigde technisch tekenwerk.

Energiescan

Voor inzicht in de energiepotentie van uw woning bieden wij: energieadvies, zonne-scan, energielabel en berekenen wij de opbrengsten & terugverdientijden.

Omgevingsvergunning

Een vergunningsaanvraag is vaak tijdrovend. Wij ontzorgen u met de bestemmingsplancheck, bouwbesluittoets, vergunningstekeningen en berekeningen.

Aannemersselectie en kostenramingen

Wat is een goede aannemer en prijs? Wij ondersteunen u met een werkomschrijving en beoordelen voor u de offertes.

Bouwbegeleiding

Een goed bouwproject vereist goede organisatie. Wij bieden u: project-coŲrdinatie, planning en uitvoerings-begeleiding.

E + R - Architecten en energieadviseurs - Joost van Geelstraat 31, 3021 VK Rotterdam - T: (+31) 06-16539486 - E: info@eplusr.nl